PRototip

Blog o kriznom menadžmentu, menadžmentu događaja, komunikologiji, odnosima s javnošću, TED/TEDx konferencijama…

EY Program Budućih Lidera 2013 – Business Case Competition

na 19 novembra, 2013
EY Program budućih lidera

EY Program budućih lidera

Razvoj i ulaganje u mlade i talentovane ljude su ključni prioriteti uspešne i profesionalne kompanije. Kompanija EY kroz liderstvo, timski rad, kontinuirano usavršavanje i ulaganje u ljudski potencijal, može da se pohvali izuzetnom saradnjom koju ostvaruje sa obrazovnim institucijama, nevladinim sektorom, drugim kompanijama… Njihov pristup korporativnoj odgovornosti obuhvata i različite angažmane u zajednici, zaštitu životne sredine, podršku obrazovanju i preduzetništvu. Zbog toga je EY na listi 100 najznačajnijih kompanija u oblasti društvene odgovornosti, na globalnom nivou.

Ovaj tekst je namenjen prvenstveno studentima, koji su na početku svoje karijere, a odnosi se na jednodnevno takmičenje u okviru EY Programa budućih lidera 2013, koje smatram vrednim pažnje i šansom za svakog vrednog i talentovanog studenta. Program takmičenja podrazumeva jednodnevno rešavanje studije slučaja za sve studente Ekonomskog i Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Takmičenje se održava 6. decembra 2013. godine, a prijavljivanje timova traje do 27. novembra, u 17h. Svi zainteresovani studenti pomenutih fakulteta bi trebali da formiraju timove od po tri člana i da pošalju svoje biografije i motivaciono pismo (na srpskom ili engleskom jeziku) na adresu hr.serbia@rs.ey.com, najkasnije do 27. novembra. Prijavljeni timovi će biti obavešteni o statusu svoje prijave 28. novembra.

Pobednički tim takmičenja, osim titule EY budućih lidera, dobiće priliku obavljanja dvomesečne prakse u kompaniji EY Beograd, u odeljenju prema svom izboru.

Za sve koji žele da saznaju nešto više o ovoj kompaniji, potrebne informacije mogu potražiti na sajtu ili FB stranici kompanije.

Studiju slučaja, koja će se rešavati na takmičenju, možete preuzeti ovde.


Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: